Stem en win mooie prijzen!

Ook bij deze editie van de verkiezing zijn er weer geweldige prijzen te winnen.

2x 1 minuut gratis winkelen

Maak kans op één minuut gratis winkelen in 1 van de 2 winnende winkels.

Altijd al een keer gratis willen winkelen? Stem op jouw favoriete VriesVers Winkel en/of Product en hol met jouw winkelwagen door de winkel.

Voorwaarden: er wordt een vlog van jouw minuut winkelen gemaakt en deze wordt gepubliceerd via de Facebookpagina van de VriesVers Keuken en overige social media. Het bedrag van 1 minuut winkelen is tot maximaal € 300,-.

1x Een FarmCamps weekendje t.w.v. €449,- in een luxe tent naar keuze voor maximaal 6 personen

  • De €449,- is inclusief tenthuur, reserveringskosten, eindschoonmaak, bedlinnen en toeristenbelasting.
  • Overige kosten waaronder handdoeken en extra activiteiten op de boerderij zijn niet inbegrepen bij het hierboven genoemde bedrag van €449,-.
  • Te verzilveren voor 31 oktober 2023
  • De prijs is te boeken op basis van beschikbaarheid in seizoen 2022/2023. FarmCamps is geopend van eind maart tot eind oktober.
  • De minimale verblijfsduur is twee nachten.
  • Niet in combinatie met andere acties, promoties of kortingen te gebruiken.
  • De prijs is niet (deels) in te wisselen tegen contanten. Indien het totaalbedrag van de geboekte vakantie minder bedraagt dan €449,- komt het openstaande bedrag te vervallen.
  • De prijs is uniek en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar. Bij weigering of andere reden van niet uitreiking van de prijs vervalt deze aan FarmCamps.

5x Inventum blender NB450B

De Inventum blender NB450B is een mooie zwarte blender met een vermogen van 500 watt. De blender heeft twee snelheden en een pulse stand en is eenvoudig te bedienen met een draaiknop. De kunststof kan heeft een inhoud van 1,5 liter. De kan is afneembaar, zodat je deze in de koelkast kunt zetten of de inhoud gemakkelijk kunt overschenken.

1x Inventum vrijstaande vriezer VR1420

De Inventum vrijstaande vriezer VR1420 heeft een netto inhoud van 160 liter. Het is een hoge vriezer met energieklasse F. Deze 4 sterren vriezer heeft een invriesvermogen van 7,2 kg/24u. In de drie transparante lades en 2 vriesvakken met kleppen berg je al je etenswaren netjes op. De vriezer is makkelijk te plaatsen. De deur kan zowel links als rechts bevestigd worden.

5 x SnowWorld – 2 uur skipas voor 2 personen

Een 2-uur skipas voor 2 personen inclusief materiaal bij één van de Nederlandse SnowWorld vestigingen

10x Ticket to Ride Europe

Beschrijving van het spel

TTR Europe is een snel en opwindend bordspel dat je uitdaagt om steden door heel Europa met elkaar te verbinden. In dit prijswinnende bordspel gaan spelers met elkaar de strijd aan om de meeste steden (eindpunten) met elkaar te verbinden. Elke speler heeft zijn eigen kleur treintjes, wat een extra dimensie geeft aan het spel. Ticket to Ride: Europe is eenvoudig te leren dankzij de mooie en simpele gameplay. Begin je treinavonturen in Europa door je treintjes te verzamelen en je bestemmingskaarten uit te tekenen. Het is de bedoeling dat je elke spoorlijn op je bestemmingskaart helemaal afmaakt. Dit doe je door je treinkaarten op een slimme manier te gebruiken en de lijn te vullen met jouw treinen. Dit levert je punten op. TTR Europe is een opwindende en avontuurlijke bordspel-ontdekkingsreis die niet teleurstelt.

www.unboxnow.nl

10x customized Tompoucentaarten

Een speciaal gemaakte tompoucentaart met jouw eigen ontwerp en/of tekst erop.

VriesVerstival

Het VriesVerstival is een winkelactie in de maand september op de (diep)vriesversafdeling in deelnemende winkels. De deelnemende winkels strijden om de titel VriesVers Winkel van het Jaar 2022.

Daarnaast doen een aantal A-merk en Huismerk producten mee voor de titel VriesVers Product van het Jaar 2022 A-merk en Huismerk.

Jaarlijks pakken we fors uit met betrekking tot aandacht in de media en geweldige activiteiten om de categorie vriesvers (=diepvries) in de winkel sterk onder de aandacht te brengen van consumenten.

We zijn heel blij met de stem van de consument voor de producten binnen deze categorie! Dit omdat er een eigen award te winnen valt.

Jouw stem is van belang!

Deze verkiezing wordt georganiseerd door het VriesVers Platform en wordt mede mogelijk gemaakt door Supermarkt.Team, Foodpersonality, Müller Fresh Food Logistics, , Carrier Refrigeration Benelux, Queens Products , FarmCamps, Inventum, SnowWorld,  Ticket to Ride en Mademoiselle Desserts.