Vragen van genomineerden

Je bent deelnemer en hebt vragen over de verkiezing. Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier nog niet tussen, neem dan via de contactgegevens onderaan deze pagina contact op met de organisatie

Alle deelnemers konden zich tot eind juli 2022 gratis opgeven voor de verkiezing VriesVers Winkel van het Jaar 2022. De aanmelding is reeds gesloten. 

Iedereen in Nederland, vanaf 18 jaar, mag stemmen op een van de deelnemende winkels (en tevens op zijn of haar favoriete VriesVers Product van het Jaar 2022  A-merk en/of Huismerk. 

Jazeker, dat is geen enkel probleem.

De te winnen titel VriesVers Winkel van het Jaar 2022, per categorie, kan veel publiciteit opleveren! Daarnaast ontvangen beide winnaars (per categorie) een kunstzinnige Award tijdens het WinnaarsEvent op 20 oktober 2022. Tevens ontvangen de 2 winnaars ook een cheque van € 500,-. De ervaring leert dat het uitdragen van de titel kan leiden tot meer klanten, trotste medewerkers en meer (vriesvers) omzet. Ook de nummers 2 en 3 per categorie ontvangen een personeelscheque (ter waarde van resp. € 350,- en € 200,-).

We werken dit jaar met 2 categorieën. De winnaars worden als volgt bepaald: de deelnemer met het hoogste gemiddelde cijfer en met het meeste aantal stemmen worden per categorie bekeken. Op deze manier maken kleinere deelnemers net zoveel kans op de titel uit hun categorie als grotere deelnemers in hun categorie! We hebben daardoor 2 winnaars in 2 verschillende categorieën en deze winkels mogen zich laten huldigen bij het WinnaarsEvent en mogen zich een jaar lang VriesVers Winkel van het Jaar 2022 noemen.

Nee, We werken dit jaar met 2 categorieën, gebaseerd op VVO van 0-1.350 m2 en > 1.350 m2. Op deze manier maakt een kleine winkel net zoveel kans als een grote winkel.

Om veel stemmen te werven, kun je ons POS materiaal ten volle benutten. Daarnaast is het verstandig om zo veel mogelijk exposure binnen jouw winkel te geven. Zorg dat jouw afdeling er altijd tiptop verzorgd, goed gevuld en gespiegeld, hygiënisch, feestelijk en creatief aangekleed bij staat. Je kunt natuurlijk ook de medewerkers aan consumenten laten vragen of men al op jullie winkel heeft gestemd. Tevens is het natuurlijk de moeite waard om jullie deelname via Social Media zoals Facebook en Instagram uit te dragen. Tot slot werkt het uitstekend indien je jouw achterban een e-mail kunt sturen met het verzoek een stem uit te brengen. En vergeet de lokale en regionale pers niet te informeren over jouw deelname. Je krijgt daarvoor informatie vanuit het VriesVers Platform. 

Eind week 34 wordt al het POS-materiaal verzonden. Wij werken met een track & trace systeem en kunnen je eventueel helpen wie wanneer het POS-materiaal in ontvangst heeft genomen.

Een kleine groep mensen gebruikt nog Internet Explorer. Echter, dat worden er iedere dag minder. Het is daarnaast te bewerkelijk om de  verkiezingswebsites voor Internet Explorer up to date te houden. Gebruik jij nog wel Internet Explorer en werkt het stemmen niet naar behoren? Probeer dan te stemmen via je mobiel of gebruik bijvoorbeeld Google Chrome om je stem uit te brengen.

De verkiezing is mogelijk gemaakt door het VriesVers Platform.

Er kan van 1 tot en met 24 september 2022 gestemd worden.

Nee, in het stemproces bewaken we de anonimiteit van de stemmer.

Vragen van stemmers

Het kan zijn dat je als stemmer vragen hebt over de verkiezing of over het stemmen zelf. Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen dan vind je onderaan het contactadres van de organisatie zodat je jouw vraag kunt stellen.

Ga naar het stemproces, dan zie je vanzelf op welke genomineerden je kan stemmen.

Helaas is het niet meer mogelijk om jouw favoriete supermarkt voor deze editie op te geven. 

Nieuwe postcodes worden soms nog niet herkend, vul in dat geval een andere postcode uit de woon- of vestigingsplaats in.

Buitenlandse postcodes worden niet geaccepteerd, u kunt wel een postcode uit de woonplaats van de genomineerde winkel invullen.

Je kunt helaas maar 1 keer stemmen op jouw favoriete VriesVers Winkel van het Jaar 2022. Daarnaast mag je ook een stem uitbrengen op jouw favoriete VriesVers Product van het Jaar 2022 voor de categorie A-merk en/of Huismerk.

Tussentijds is het niet mogelijk om te zien hoe vaak er op jouw favoriete winkel of product is gestemd.

Het systeem ziet sommige domeinen waaronder @inbox.com als oneigenlijke e-mailadressen ook wel ‘wegwerp e-mailadressen’ genoemd. De herkomst en echtheid van dergelijke e-mailadressen kan niet worden geverifieerd en dus kan er helaas niet mee gestemd worden.

Er kan vanaf 1 september tot en met 24 september 2022 gestemd worden op zowel jouw favoriete VriesVers Winkel van het Jaar 2022 alsook VriesVers Product van het Jaar 2022 A-merk en Huismerk.

We werken dit jaar met 2 categorieën. De winnaars worden als volgt bepaald: de genomineerden met het hoogste gemiddelde cijfer en met het meeste aantal stemmen worden per categorie bekeken. Op deze manier maken kleinere genomineerden net zoveel kans op de titel uit hun categorie als grotere genomineerden in hun categorie! We hebben daardoor 2 winnaars in 2 verschillende categorieën en deze winkels mogen zich beiden laten huldigen tijdens het VVP WinnaarsEvent en mogen zich een jaar lang VriesVers Winkel van het Jaar 2022 noemen.

Een kleine groep mensen gebruikt nog Internet Explorer. Echter, dat worden er iedere dag minder. Het is daarnaast te bewerkelijk om de  verkiezingswebsites voor Internet Explorer up to date te houden. Gebruik jij nog wel Internet Explorer en werkt het stemmen niet naar behoren? Probeer dan te stemmen via je mobiel of gebruik bijvoorbeeld Google Chrome om je stem uit te brengen.

Stond jouw vraag er niet tussen?