Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de consumentenactie tijdens het VriesVerstival 2022 van het VriesVers Platform.

Algemeen

 • Deelnemen aan de actie kan van 1 tot en met 24 september 2022.
 • Deelname aan de actie is gratis en vrijblijvend.
 • Alle personen die deelnemen aan de actie zijn gebonden aan de bepalingen van deze actievoorwaarden.
 • Minderjarigen tot 18 jaar dienen ouders/verzorgers toestemming tot deelname aan de actie te vragen.
 • Deelname van personen direct gerelateerd aan het VVP zijn uitgesloten van deelname

Prijzen en actiemechanisme

 • Op www.stemvriesvers.nl gaat men naar het onderzoek via de button ‘Start hier met stemmen’.
 • Vervolgens vult men de gegevens in op de site die worden gevraagd.
 • Na het invullen van de gevraagde gegevens dingt men mee naar de prijzen die na afloop van de actie worden verloot door een stem uit te brengen op favoriete VriesVers Winkel en/of Producten van het Jaar 2022.

De prijzen die worden verloot, zijn:

2x 1 minuut gratis winkelen: maak kans op één minuut gratis winkelen in 1 van de 2 winnende winkels. Altijd al een keer gratis willen winkelen? Stem op jouw favoriete VriesVers Winkel en/of Product en hol met jouw winkelwagen door de winkel.
Voorwaarden: er wordt een vlog van jouw minuut winkelen gemaakt en deze wordt gepubliceerd via de Facebookpagina van de VriesVers Keuken en overige social media. Het bedrag van 1 minuut winkelen is tot maximaal € 300,-.

1x Een FarmCamps weekendje t.w.v. €449,- in een luxe tent naar keuze voor maximaal 6 personen:

 • De €449,- is inclusief tenthuur, reserveringskosten, eindschoonmaak, bedlinnen en toeristenbelasting.
 • Overige kosten waaronder handdoeken en extra activiteiten op de boerderij zijn niet inbegrepen bij het hierboven genoemde bedrag van €449,-.
 • Te verzilveren voor 31 oktober 2023
 • De prijs is te boeken op basis van beschikbaarheid in seizoen 2022/2023. FarmCamps is geopend van eind maart tot eind oktober.
 • De minimale verblijfsduur is twee nachten.
 • Niet in combinatie met andere acties, promoties of kortingen te gebruiken.
 • De prijs is niet (deels) in te wisselen tegen contanten. Indien het totaalbedrag van de geboekte vakantie minder bedraagt dan €449,- komt het openstaande bedrag te vervallen.
 • De prijs is uniek en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar. Bij weigering of andere reden van niet uitreiking van de prijs vervalt deze aan FarmCamps.

5x Inventum blender NB450B: de Inventum blender NB450B is een mooie zwarte blender met een vermogen van 500 watt. De blender heeft twee snelheden en een pulse stand en is eenvoudig te bedienen met een draaiknop. De kunststof kan heeft een inhoud van 1,5 liter. De kan is afneembaar, zodat je deze in de koelkast kunt zetten of de inhoud gemakkelijk kunt overschenken.

1x Inventum vrijstaande vriezer VR1420: de Inventum vrijstaande vriezer VR1420 heeft een netto inhoud van 160 liter. Het is een hoge vriezer met energieklasse F. Deze 4 sterren vriezer heeft een invriesvermogen van 7,2 kg/24u. In de drie transparante lades en 2 vriesvakken met kleppen berg je al je etenswaren netjes op. De vriezer is makkelijk te plaatsen. De deur kan zowel links als rechts bevestigd worden.

5 x SnowWorld – 2 uur skipas voor 2 personen: een 2-uur skipas voor 2 personen inclusief materiaal bij één van de Nederlandse SnowWorld vestigingen

10x Ticket to Ride Europe. Beschrijving van het spel:
TTR Europe is een snel en opwindend bordspel dat je uitdaagt om steden door heel Europa met elkaar te verbinden. In dit prijswinnende bordspel gaan spelers met elkaar de strijd aan om de meeste steden (eindpunten) met elkaar te verbinden. Elke speler heeft zijn eigen kleur treintjes, wat een extra dimensie geeft aan het spel. Ticket to Ride: Europe is eenvoudig te leren dankzij de mooie en simpele gameplay. Begin je treinavonturen in Europa door je treintjes te verzamelen en je bestemmingskaarten uit te tekenen. Het is de bedoeling dat je elke spoorlijn op je bestemmingskaart helemaal afmaakt. Dit doe je door je treinkaarten op een slimme manier te gebruiken en de lijn te vullen met jouw treinen. Dit levert je punten op. TTR Europe is een opwindende en avontuurlijke bordspel-ontdekkingsreis die niet teleurstelt. www.unboxnow.nl

10x customized Tompoucentaarten: een speciaal gemaakte tompoucentaart met jouw eigen ontwerp en/of tekst erop.

Voor alle prijzen gelden de voorwaarden die sponsoren daaraan verbonden hebben. Geen enkele prijs kan in geld of iets dergelijks worden uitgekeerd.

Uitkering van de prijzen

 • De winnaars van de prijzen worden ad random getrokken en krijgen uiterlijk rond eind oktober 2022 bericht. Geen bericht is geen prijs.
 • De bekendmaking van de hoofdprijzen geschiedt uiterlijk eind oktober 2022, nadat de 2 winnende winkels bekend zijn geworden. 
 • De overige prijzen worden uiterlijk begin november 2022 bekend gemaakt en indien van toepassing verzonden. Voorwaarde is wel dat de betreffende deelnemer een geldig postadres in Nederland heeft opgegeven.
 • Alle prijzen zijn persoonsgebonden, niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor geld of voor prijzen met een gelijke of vergelijkbare waarde. Bij weigering of andere reden van niet uitreiking van een prijs vervalt deze aan het VriesVers Platform.
 • Over de prijzen en de uitkering daarvan kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen kunnen niet worden ingewisseld voor geld.
 •  

Rechten VriesVers Platform

 • VriesVers Platform behoudt zich het recht voor om iedere deelnemer te diskwalificeren en/of van deelname uit te sluiten indien de betreffende deelnemer op enige wijze in strijd handelt met deze actievoorwaarden of anderszins onrechtmatig handelt jegens VriesVers Platform of derden.
 • VriesVers Platform behoudt zich tevens het recht voor om de actie, naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving, te beëindigen, te onderbreken of te wijzigen en/of de actievoorwaarden en/of de prijzen te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn jegens de deelnemers.
 • Over de uitslag van de actie kan niet worden gecorrespondeerd. Indien er om andere redenen een geschil ontstaat tussen een deelnemer en VriesVers Platform, is het oordeel van laatstgenoemde bindend.
 • VriesVers Platform behoudt het recht om een prijs niet uit te keren.

Aansprakelijkheid 

 • VriesVers Platform, de door haar ingeschakelde hulppersonen en/of derden zijn niet aansprakelijk voor enige schade, direct en/of indirect, die voortvloeit uit op enige andere wijze verband houdt met de actie.
 • Meer specifiek zijn VriesVers Platform, de door haar ingeschakelde hulppersonen en/of derden niet aansprakelijk voor enige aanvullende uitgaven die de winnaars eventueel maken in verband met de deelname aan de actie en/of met de aanvaarding en het gebruik van de prijzen voor enige schade, direct en/of indirect, veroorzaakt door, of op enige andere wijze verband houdende met, de door haar uitgekeerde prijzen voor enige schade, direct en/of indirect, die voortvloeit uit, of op enige andere wijze verband houdt met, storingen in haar netwerk-, computer hardware- of software van welke aard dan ook die het verlies van inzendingen van deelnemers tot gevolg heeft of de vertraging daarvan voor enige schade, direct en/of indirect, die voortvloeit uit, of op enige andere wijze verband houdt met, het wijzigen of beëindigen van de actie. 

Diversen

Vragen en/of opmerking met betrekking tot deze actie, kunnen worden gesteld via info@vriesversplatform.nl